35 let skoků na trampolíně v Čechách a Československu

Motto : Zas to uteklo jako voda ….
Oslava 30 let v roce 2000 {info}

Vážení přátelé,

uběhlo dalších pět let a tak tu máme již třicáté páté narozeniny skoků na trampolíně v Čechách a v Československu.

Dovolte mi proto, abych co nejsrdečněji pozval všechny současné i bývalé dospělé závodníky, trenéry, rozhodčí, funkcionáře a příznivce trampolínového sportu k tradičnímu společnému setkání, které se uskuteční v sobotu 19. listopadu 2005 od 20.00 hodin ve společenském sále hotelu Koliba v Litoměřicích (Českolipská 2100 - u Výstaviště Zahrada Čech).

Večírek, jehož součástí bude i diskotéka, navazuje na letošní Žákovské mistrovství České republiky, které proběhne v tělocvičně Střední pedagogické školy Litoměřice (Komenského 754/3 - u Domu kultury) s časovým programem kvalifikace od 12.00 hod. a finále od 16.00 hod.

Těším se na bohatou účast a věřím, že se všichni rádi opět setkáme s těmi, kteří psali a píší pestrou historii skoků na trampolíně v Čechách a v Československu. Jsem přesvědčen, že naše setkání bude opět vhodnou příležitostí nejen k pozvednutí sklenky ke slavnostnímu přípitku, ale i ke krátkému zastavení a ohlédnutí za uplynulými léty a samozřejmě i k tradičnímu připomenutí veselých historek z prostředí našeho sportu.

Účastnický poplatek činí 350,- Kč za osobu a zahrnuje večeři a přípitek. Účastníci si také mohou objednat ubytování v hotelu Koliba v ceně 250,- Kč za osobu a noc (300,- Kč v jednolůžkovém pokoji) + 50,- Kč se snídaní nebo v domovech mládeže Střední pedagogické školy Litoměřice (Daliborova 2) a Integrované střední školy Litoměřice (Dlouhá 6) v ceně 180,- Kč za osobu a noc.

Dovoluji si Vás také požádat, abyste svoji účast na setkání potvrdili přiloženou přihláškou s objednávkou noclehu {zde} nejpozději do 10. listopadu 2005 e-mailem na adresu trampoliny@cstv.cz nebo do 8. listopadu 2005 poštou na adresu Taťána Nováková, Šafaříkova 7, 412 01 Litoměřice. Děkuji.

Program (sobota 19.11.2005) :

  • do 18.00
  • příjezd do tělocvičny SpgŠ Litoměřice
  • 16.00-18.00
  • finále Žákovského mistrovství ČR 2005 (jednotlivci, synchronní dvojice, družstva)
  • 18.00-20.00
  • ubytování
  • od 20.00
  • 35 let skoků na trampolíně v Čechách a Československu
    (včetně vyhlášení výsledků ankety TOP 35 o nejlepší sportovní výkon / výsledek ve skocích na trampolíně v české a československé historii)

    Aktuální informace o letošním setkání a také internetovou část ankety TOP 35 o nejlepší sportovní výkon / výsledek ve skocích na trampolíně v české a československé historii najdete také na stránce http://trampoliny.cstv.cz. Náměty nejlepších sportovních výkonů / výsledků do ankety můžete zasílat na e-mailovou adresu trampoliny@cstv.cz.

    S pozdravem

    Vladimír Zeman
    předseda KT ČGF

    Pozvánka {zde}, oddíly {zde}, přihláška jednotlivci {zde} a hromadná přihláška pro oddíly {zde}.

    Sledujte tyto stránky - již brzy bude zahájena internetová část ankety TOP 35 !