Mezinárodní juniorské mistrovství Polska 2004
Rzeszow (Polsko), 2.- 4.4.2004English version

Jana Vaculinova, Zita Frydrychová, Simona KadlecováDo správního střediska Podkarpatského vojvodství přicestovala i několikačlenná výprava složená z výběru juniorské reprezentace ČR ve skocích na trampolíně.

V synchronních skocích se mezi 7 soutěžními páry představila i dvojice Jana Vaculínová a Simona Kadlecová. Jejich oprávněné medailové ambice se bohužel rozplynuly při zcela nevydařené volné sestavě a v konečném součtu obsadil pár 5.místo.

Příjemněji se vyvíjela individuální soutěž, kde kromě jmenovaných juniorek soutěžila v poli 17 děvčat i Zita Frydrychová.

Katarzyna Frackowiak, Agniezska Stanek, Jana VaculínováPo průměrných povinných sestavách předvedly všechny 3 závodnice stabilní volné sestavy s relativně vysokou obtížností 9,0-9,5 bodu a kvalifikovaly se tak do finále, Jana dokonce na průběžné medailové pozici.

Preciznější finálová sestava znamenala pro Simonu a Zitu posun na konečné 5., respektive 6.místo. Jana víceméně zopakovala dobrý výkon z kvalifikace a mohla se těšit z bronzové medaile.

Jana Štefaniková

Výsledky : {info}