4. kolo Českého a Žákovského poháru, Dvůr Králové, 7. října 2000

Čtvrtý, přeposlední letošní závod Českého a Žákovského poháru 2000 ve skocích na trampolíně se uskuteční v sobotu 7. října 2000 v hale základní školy Strž, ulice Elišky Krásnohorské, Dvůr Králové nad Labem - Strž.

Z rozřazovacího závodu (13.00-17.00 hodin) postoupí vždy 6 nejlepších jednotlivců žákyň, žáků, žen a mužů a 6 synchronních párů žen a mužů do finále (18.00-19.30 hodin).

Při neúčasti olympioničky Petry Vachníkové z TJ Rožnov pod Radhoštěm jsou největšími favority soutěží jednotlivců letošní absolutní mistři České republiky Lenka Honzáková (SK GT Litoměřice) a Petr Dufek (TJ Petřiny Praha).

V atraktivních soutěžích synchronních dvojic bude v soutěži žen magnetem souboj dosud juniorských párů ze Sokola Brno-Komárov a z SK GT Litoměřice. V soutěži mužů by měl bez problémů kralovat pár Petr Dejl / Petr Dufek z TJ Petřiny Praha.

Ve stínu nejlepších seniorských závodníků určitě nezůstanou juniorky a žákyně z SK GT Litoměřice, Sokola Brno-Komárov a z TJ Rožnov pod Radhoštěm, které již v žákovském a juniorském věku ve svých sestavách předvádějí několik vícenásobných salt kombinovaných s vruty.

4. kolo Českého poháru je poslední prověrkou českých trampolinistů před Juniorským mistrovstvím Evropy (17.-18.10.2000) a Mistrovstvím Evropy (19.-21.10.2000) v Eindhovenu v Holandsku.

průběžné výsledky Českého a Žákovského poháru po 3. kole