40 let skoků na trampolíně v Čechách

P O Z V Á N K A

Motto : A opět to uteklo jako voda ….


Vážení,

a opět to uteklo jako voda a čtyřicáté narozeniny skoků na trampolíně v Čechách jsou znovu vhodnou příležitostí nejen pro pozvednutí číše k slavnostnímu přípitku, ale i ke krátkému zastavení a ohlédnutí za uplynulými léty.

Dovolte mi proto, abych Vás všechny co nejsrdečněji pozval k tradičnímu společnému setkání se současnými i bývalými závodníky, trenéry, rozhodčími, funkcionáři a příznivci trampolínového sportu, které se uskuteční v sobotu 19. června 2010 od 19.00 hodin v hotelu Stadion v Rožnově pod Radhoštěm (směr Dolní Bečva, u koupaliště doprava). (Účastnický poplatek 350,- Kč za osobu zahrnuje večeři, upomínkový předmět a přípitek).

Večírek, jehož součástí bude i diskotéka, navazuje na Mistrovství ČR 2010 juniorů a seniorů (jednotlivců a synchronních dvojic), které proběhne v nedaleké víceúčelové sportovní hale Synot Tip Hall (junioři od 11.00 do 13.00 hodin a senioři od 14.30 do 17.00 hodin).

Těším se na hojnou účast a věřím, že se všichni rádi setkáte s těmi, kteří psali nebo píší historii skoků na trampolíně u nás.

Zároveň žádám, abyste svoji účast na večírku potvrdili na přiložené přihlášce k účasti (s objednávkou noclehu) a do 31. května 2010 zaslali nejlépe na emailovou adresu oli.m@seznam.cz nebo trampoliny@cstv.cz nebo faxem na ČGF 242 429 260.

S pozdravem

Vladimír Zeman
předseda KT ČGF

Přílohy : pozvánka + přihláška



1) Komplex pro Sport a rekreaci, A1) Chaty v kempu Sport, A2) Hotel Stadion s restauraci
A3) Hotel Eroplán, A4) Bungalovy hotelu Eroplán, A5) Hotel Horal